26/05/2014

Naked Ape z mango Halcyon v juniju


V julijski številki revije Zero Sum založbe Ichijinsha je bilo najavljeno, da mangaka dvojica Naked Ape pripravlja novo mango z naslovom Halcyon, ki bo izšla v naslednji številki te revije, ki izide 28. junija. Geslo najave se glasi "Temá vzgaja temó ...". Prvo poglavje mange bo imelo tudi barvno začetno stran.
Dvojico Naked Ape sestavljata Otoh Saki in Tomomi Nakamura, ki sta pod tem nazivom že izdajali mango Switch, katera vsega skupaj šteje 12 zvezkov. Ta detektivska zgodba je najprej izhajala med leti 2002 in 2008, nato pa se nadaljevala še leta 2013, dokler se ni dokončno zaključila preteklega marca. Manga je služila tudi kot navdih za 2-delno OVA serijo med leti 2008 in 2009.
Poleg te mange pa je treba poudariti, da je dvojica marca letos začela s serializacijo še ene mange, in sicer v reviji ARIA založbe Kodansha. Ta manga nosi naslov Chi to Chocolate (Kri in čokolada).
Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange Golden Kamuy dobi še letos nadaljevanje

Na uradnem profilu na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za filmsko adaptacijo mange Golden Kamuy , katere avtor je Satoru Noda, so razk...