19/05/2014

Naslov, pesem in slikovni material za anime Shonen Hollywood


Spletna stran za letošnji poletni anime Shonen Hollywood je bila posodobljena. Poleg vizualnega materiala sta bila najavljena tudi celoten naslov animeja, ki se glasi Shonen Hollywood -Holly Stage for 49- in tematska pesem Hello Sekai (Pozdravljen, svet), ki jo poje skupina Shonen Hollywood oz. glavna zasedba animeja, med katero spadajo Ryota Ohsaka (kot Kakeru Kazami), Tetsuya Kakihara (kot Ikuma Amaki), Daiki Yamashita (kot Kira Saeki), Shota Aoi (kot Daiki Tomii) in Kensho Ono (kot Shun Maiyama). Znana pa je že tudi dodatna zasedba animeja, med katero spadajo Shintaro Asanuma (kot Kazahara Ran), Kosuke Toriumi (kot Hayamizu Kaiba) in Daisuke Kishio (kot Date Ryunosuke).
Televizijska animejska serija sloni na romanu Shonen Hollywood, katerega avtorica je Ikuyo Hashiguchi in ki govori o fantovskih idolih, in jo pripravlja studio Zexcs (Diabolik Lovers, The Flowers of Evil). Roman je najprej bil objavljen na strani za spletne romane Everystar, knjižno publikacijo pa je doživel julija 2012, ko je izšel pod naslovom Shonen Hollywood -Red, Green, Pink-.

Zgodba originalnega romana iz leta 2012 govori o 32-letnem Koujiju Sakuragiju, ki ga nekega dne rekrutirajo za fantovsko skupino idolov imenovano Shonen Hollywood, saj po videzu deluje veliko mlajši kot dejansko je. Kouji, ki je nekoč sanjal, da bi bil idol, se odloči, da se bo pridružil skupini kot 17-letnik z odrskim imenom Tsuyoto Hiiragi.

Prihajajoča televizijska animejska serija pa bo za razliko od romana postavljena 15 let v prihodnost in se bo osredotočala na povsem novo zasedbo Shonen Hollywood, ki bo nastopala v gledaliišču Hollywood Tokyo, ki se nahaja v Harajukuju v Tokiu.
Režiser animejske serije je Toshimasa Kuroyanagi (Say "I love you."), Kei Tsuchiya (režiser animacije epizid pri The Qwaser of StigmataLinebarrels of Iron) pa je načrtovalec animejskih likov. Pri projektu sodeluje tudi avtorica romana Ikuyo Hashiguchi, za glasbo pa bodo poskrbeli pri King's Recordsovi založbi Starchild.

Vir: Crunchyroll

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Izšel je kratkometražni anime ALIEN: MONDAY

Ste se kdaj vprašali, kako bi znanstveno-fantastična mojstrovina Osmi potnik ( Alien ) režiserja Ridleyja Scotta izgledala v animejski obli...