28/05/2014

Nova spletna stran za AkiCon že obratuje


Pred nekaj časa smo poročali, da se bo letošnji AkiCon odvijal 18. in 19. oktobra, in sicer ponovno na isti lokaciji kot letos, ki je Alte Universität, Hofgasse 14, Gradec, Avstrija. Prav tako je bilo takrat že znano, da se njihovo letošnje geslo glasi "Volldampf vorraus" (S polno paro naprej), kar pomeni, da bo letošnji dogodek obarvan steampunkovsko.
Te dni pa vam končno lahko sporočimo že nekaj dodatnih novosti. Najprej je tukaj novica, da njihova nova stran končno obratuje, tako da lahko, če vas zanima kaj več, odklikate tja in se informirate. Če želite dostopati do strani, kliknite TUKAJ.

Kot drugo pa bi vam radi sporočili, da so vstopnice že v predprodaji. Za dnevno vstopnico je v predprodaji treba odšteti 12 €, medtem ko bo na dan dogodka treba zanjo odšteti 14 €. Za ConTicket (2-dnevna vstopnica) pa je v predprodaji treba odšteti 20 €, medtem ko bo njena cena na dan dogodka znašala 22 €.

Če želite biti o vsem sproti informirani, pa se lahko prijavite na njihov Newsletter.

Vir: AkiCon

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...