21/05/2014

Nove fotke Disneyeve adaptacije Marvel's Big Hero 6


V četrtek bo na splet zajadral prvi napovednik za najnovejšo animacijo Walt Disney Animation Studios, ki nosi naslov Marvel's Big Hero 6 in prihaja v ameriške kino dvorane 7. novembra letos. Preden pa si bomo v četrtek končno lahko ogledali napovednik, pa je Disney že poskrbel za majhno draženje naših očesnih čutov z nekaj fotkami, ki si jih lahko ogledate spodaj.
Big Hero 6 je akcijska komična dogodivščina o brilijantnem čudežnem dečku robotike Hiroju Hamadi, kateri se znajde v kriminalni zaroti, ki grozi, da bo uničila hitro, visokotehnološko mesto San Fransokyo. S pomočjo svojega najtesnejšega spremljevalca, robota z imenom Baymax, Hiro združi moči z omahljivo ekipo svežih borcev proti kriminalu, katerih misija je rešiti mesto.
Likom posojajo glasove zvezdniška imena, kot so TJ Miller, Jamie Chung in Maya Rudolph, film pa je črpal navdih iz istoimenskega stripa založbe Marvel.
Vir: SuperHeroHype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...