21/05/2014

Novi mednarodni napovednik za Jupiter Ascending


Warner Bros. Pictures in Village Roadshow sta na splet splavila novi mednarodni napovednik (na voljo samo s francoskimi napisi) za Jupiter Ascending, novi film Wachowskijev, v katerem igrajo Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, Doona Bae, James D'Arcy in Tim Pigott-Smith. Napovednik si lahko ogledate spodaj.
Zgodba filma govori o Jupiter Jones (Kunis), ki se je rodila pod nočnim nebom, ko so znamenja naznanjala, da ji je usojeno početi velike stvari. Sedaj ko je odrasla, Jupiter sanja o zvezdah, vendar se iz dneva v dan zbuja v kruti realnosti, v kateri čisti domove drugih ljudi in skače iz ene propadle zveze v drugo. A ko na Zemljo pride Caine (Tatum), genetsko ustvarjen bivši vojaški lovec, da jo izsledi, se Jupiter začne počasi zavedati svoje usode, ki ji je ves čas bila namenjena. Njen genetski zapis jo označuje kot naslednjo v vrsti za neverjetno dediščino, ki lahko spremeni ravnovesje kozmosa.

Jupiter Ascending oz. Jupiter v vzponu, kakor zveni slovenski naslov, prihaja v slovenska kina 24. julija letos.



Vir: SuperHeroHype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...