24/05/2014

OBLAK - Ljubitelji azijskih kultur


Pred nekaj urami smo na našo Facebook stran prejeli sporočilo o na novo nastali skupini, ki se imenuje OBLAK - Ljubitelji azijskih kultur. Kot že samo ime pove, gre za skupino, ki jo zanimajo azijske kulture, kot so japonska, južnokorejska in kitajska. Namen skupine je obveščati slovenski narod o dogodkih z azijsko tematiko v bližnji in širši okolici, poleg tega pa želijo tudi ponuditi kakšno zanimivo informacijo z vzhodnoazijskega konca sveta.
Na svojo Facebook stran, do katere lahko dostopate, če kliknete na povezavo TUKAJ, so zapisali sledeče: "Dobrodošli! Stran je namenjena objavi dogodkov z azijsko tematiko v bližnji in širši okolici. Lahko pa boste prebrali tudi kakšno zanimivost in novico o Aziji."

Na naši Facebook strani, kamor so nam poslali sporočilo, pa so še zapisali: "Pozdravljeni! Odprli smo stran, kjer objavljamo dogodke z azijsko tematiko v neposredni in širši okolici. Veseli bomo, če boste všečkali našo stran in povabili k temu tudi vaše prijatelje ali sledilce. V kolikor organizirate kakšen dogodek, bi ga lahko objavili tudi na naši strani. Želimo vam uspešno delo še naprej."
Priznati moram, da je ideja zelo dobra, saj bodo tako lahko vse oz. večina informacij o dogodkih z azijsko tematiko oz. vzhodnoazijsko tematiko, če sem natančnejši, zbrane na enem samem mestu. Takšno stran vsekakor lepo pozdravljamo in bomo v prihodne brez dvoma svoje novice o dogodkih, tako naših lastnih kot tudi ostalih, objavljali tudi na tej FB strani.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...