27/05/2014

Originalna igralska zasedba tudi v Možje X: Apocalypse?


Film Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti trenutno žanje velik "Box office" uspeh tako doma kot tudi v tujini, pri 20th Century Fox pa že pripravljajo vse potrebno za nadaljevanje Možje-X: Apocalypse, ki bo na velika platna primutiral 27. maja 2016.

V pogovoru z The Daily Beast je scenarist Simon Kinberg navrgel zanimivo podorobnost, ki se tiče osmega filma v Foxovem t. i. X-univerzumu, v kateri je trdil, da bo tudi vključeval člane originalne igralske zasedbe iz prvega Singerovega filma o Možeh X. Rekel je: "V prvi meri se bo osredotočal na igralsko zasedbo iz Možje X: Prvi razred, vendar bo zagotovo vseboval tudi člane originalne igralske zasedbe."

Kateri člani igralske zasedbe bi to lahko bili? Eden je zagotovo Hugh Jackman kot Rosomah (Wolverine), ki je sicer že tako ali tako potrdil svojo udeležbo pri projektu. V filmu se bi morda lahko pojavil tudi Patrick Stewart kot Charles Xavier, ki je nedavno izjavil, da bo morda zaigral vlogo Profesorja X še po Dnevih prihodnje preteklosti. Ali to pomeni, da bo film spet vključeval potovanje skozi čas, če se bo Stewart res ponovno pojavil? Bomo morda priča alternativni prihodnosti popularne stripovske zgodbe Doba Apocalypsa? Sčasoma bomo tako ali tako izvedeli, a do takrat bo treba potrpeti.

Vir: SuperHeroHype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...