24/05/2014

Saber Rider and the Star Sheriffs na Blu-Ray ploščku


Anime House bo 25. julija 2014 na nemško tržišče splavil prvi Blu-Ray Box-Set animejske serije Saber Rider and the Star Sheriffs od dveh. S to animejsko serijo je marsikdo med nami odraščal, zato se mi je zdelo vsekakor primerno, da se tale novica deli dalje.
O samem Blu-Ray Box-Setu je zaenkrat znano samo to, kar so zapisali na nemškem Amazonu, in sicer:

Anime House predstavlja digitalni remaster SABER RIDER & THE STAR SHERIFFS na Blu-ray ploščku! Tukaj se Saberjev meč blešči še bolje, Colt strelja še bolj ostro, Fireball vozi še natančneje in April izgleda še bolj ljubko. Poleg tega je na voljo veliko dodatkov, kot na primer komentar oboževalcev, še nikoli videni izrezani prizori iz "Seijushi Bismark", vpogled v zakulisje in še mnogo več. Povrhu pa je prisoten še angleški (ameriški) tonski zapis.
Prvi Blu-Ray Box-Set bo vseboval epizode 1-29, vključno s t. i. izgubljenimi epizodami, poleg nemškega tonskega zapisa pa bo, kot ste lahko prebrali zgoraj, na voljo tudi angleški tonski zapis. Znana je že tudi cena te prve Blu-Ray kolekcije, in sicer ta znaša 53,99 €.


Zgodba govori o ekipi zvezdnih šerifov, ki s pomočjo na novo razvitega super robota Ramroda branijo prebivalce novega Obmejnega ozemlja pred t. i. Outriderji, ki jih vodi prebežnik Jesse Blue. Pri tem se pojavlja vprašanje, ali so se mu zvezdni šeriifi Saber, Colt, Fireball in April sposobni postaviti po robu, saj do njih kuha še neko osebno zamero.

Vir: Anime House, Amazon

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...