23/05/2014

Še ena Black Jack "spin-off" manga


V junijski številki Akita Shotenove revije Young Champion je bilo najavljeno, da bo Yū-Go Ōkuma, avtor mange Young Black Jack (Mladi Black Jack), izdal kratko "spin-off" mango Black Jack ni Narimasen Deshita (Nisem postal Black Jack.) v naslednji številki te revije, ki izide 17. junija.
Kratka manga, kateri bo sledila še nova manga serija, govori o možnem Kurōju Hazami, ki bi, namesto da je postal Black Jack, dobil zdravstveno licenco in postal zasebni zdravnik.
Young Black Jack je že sam po sebi predzgodba klasične manga serija Osamuja Tezuke, ki govori o brilijantnem odpadniškem zdravniku, ki opravlja svoje delo brez licence. Še vedbo trajajočo serijo Young Black Jack sta začela izdajati Ōkuma in Yoshiaki Tabata v reviji Young Champion leta 2011. 20. junija bo na Japonskem pri založbi Akita Shoten izšel že 6. zvezek te mange, ki govori o Black Jacku, ko je bil še študent medicine v 60. letih prejšnjega stoletja.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 12/2024

V soboto, 29. 6. 2024, ob 16. uri vas v sodelovanju z  MKC Maribor vabimo na Večer animejev in družabnih iger 12/2024 , ki se bo ponovno o...