24/05/2014

Spirited Away in Summer Days with Coo danes na SuperRTL


Izvedeli smo, da bo danes nemški televizijski kanal Super RTL predvajal kar dva animejska celovečerca, in sicer ob 20:15 Chihiros Reise ins Zauberland (Spirited Away) in ob 22:35 Ein Sommer mit Coo (Summer Days with Coo).
Animejski celovečerec Spirited Away govori o desetletnici Chihiro, ki se skupaj s svojimi starši zavozi na poti do njihovega novega doma. Družina se nenadoma znajde pred stavbo s skrivnostnim predorom, za katero leži zapuščeno mesto. V tem mestu je tudi restavracija, kjer se Chichirina starša pogoltno spravita nad pripravljeno okusno hrano in se spremenita v prašiča. Chihiro je obupana, saj ne ve, kako pomagati staršema. Nenadoma pa se pojavi skrivnostni fantič Haku, ki ji razloži, kako preživeti v čarobnem svetu in kako rešiti starše: Služiti mora mogočni čarovnici Yubabi. A če želi rešiti starše, se mora odpraviti na potovanje polno dogodivščin, na katerem mora zbrati ves svoj pogum in voljo.

Po drugi strani pa animejski celovečerec Summer Days with Coo govori o Koichiju Uehari, dečku, ki hodi v četrti razred osnovne šole in živi v Tokiu. Nekega dne dvigne zelo velik kamen, pod katerim najde 300 let spečega otročička, čigar ime je Coo. Od takrat to bitje živi pri Koichijevi družini in se s fantom spoprijatelji. Coo se tako prilagodi na življenje v Tokiu, a sčasoma začne pogrešati svojo družino. Nekega toplega poletnega dne pa se Koichi in Coo odpravita na pot, da bi našla Coojevo družino, na kateri doživita številne dogodivščine.

Vir: AnimeEmpire

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...