19/05/2014

Yowamushi Pedal igra za Nintendo 3DS


Na posebnem dogodku "Le Tour de Yowapeda" so v nedeljo naznanili, da priljubljena televizijska animejska serija Yowamushi Pedal, ki sloni na istoimenski mangi, dobi video igro za Nintendo 3DS. Igro bodo izdali pri Bandai Namco Games, žal pa še niso izdali nobenih podrobnosti, kaj vse bo igra vsebovala. Pri Bandai Namco Games so izdali že igre, kot so Haikyu!!, Dragon Ball, Kuroko's Basketball, Magi, Toriko, One Piece in še številne druge.
Uradna stran za ogro Yowamushi Pedal se je odprla prejšnji ponedeljek s komentarjem avtorja mange Wataruja Watanabeja. Kdaj bo igra z naslovom Yowamushi Pedal: Eikō e no Kōkaiten (Yowamushi Pedal: The High Rotation to Glory) izšla in koliko bo zanjo treba odšteti, še zaenkrat ni znano.

Na "Le Tour de Yowapeda" dogodku so tudi naznanili, da je druga sezona animejske adaptacije dobila zeleno luč in bo doživela svojo premiero meseca oktobra letos.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...