31/05/2014

Znana zasedba za anime Tokyo ESP


O načrtih za animejsko adaptacijo mange Tokyo ESP avtorja Hajimeja Segawe se je govorilo že maja lani, dokler letošnjega marca končno ni bila potrjena za letošnje poletje. A do sedaj se je o adaptaciji vedelo bore malo, saj je vse do danes bilo znano samo to, kdo sta pevki skladb za najavno in odjavno špico, ter naslov skladbe za najavno špico. A sedaj je Megumi Ogata, posojevalka glasov, ki posoja glas tudi Shinjiju Ikariju iz Evangeliona, razkrila posojevalce glasov za to animejsko serijo, medtem ko produkcijska ekipa še vedno ostaja neznanaka.
Posojevalci glasov v Tokyo ESP so torej Ibuki Kido kot glavna junakinja Rinka Urushiba, Keisuke Koumoto kot Kyōtarō Azuma, Sachika Misawa kot Minami Azumi, Azusa Tadokoro kot Murasaki Edoyama, Megumi Ogata kot Ayumu Oozora, Mai Aizawa kot Kobushi Kuroi "Black Fist", Tetsu Inada kot Rindō Urushiba, Kaoru Mizuhara kot Peggi in Yoshihisa Kawahara kot Profesor.

Kot sem že omenil, sta za najvno špico že znani pevka in skladba, medtem ko je za odjavno špico znana samo pevka. Skladbi za najavno špico je torej naslov "Tokyo Zero Hearts" in jo izvaja Faylan, medtem ko trenutno še brezimeno skladbo za odjavno špico izvaja Yousei Teikoku. Pevki sta pred tem že izvajali skladbi za animejski seriji Katanagatari in Mirai Nikki.

Hajime Segawa je razvil idejo za Toyko ESP med ustvarjanjem nadnaravne mange Ga-Rei, po kateri je nastala tudi predzgodba v anime formatu, ki nosi naslov Ga-Rei: Zero (prevajalski projekt naše prevajalske skupine AnimokuSubs, ki je še vedno med odprtimi projekti, je naslednji v načrtu za dokončanje starih dolgov oz. projektov). Njegov prvi predlog je očitno bil projekt v smislu Matrice, v katerem bi nastopal junak, ki bi moč črpal iz prdcev. Ko je njegov urednik to idejo bliskovito zavrnil, se je potem raje odločil za akcijsko obarvan misterij, v katerem nastopa dekle, katere nenavadne sposobnosti se začno razvijati, ko vidi letečega pingvina.

Vir: Crunchyroll

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...