20/05/2014

Znani dodatni posojevalci glasov in osebje pri Akame ga KILL!


V junijski številki Square Enixove revije Gangan Joker so bili najavljeni dodatni posojevalci glasov in osebje, ki sodelujejo pri nastajanju televizijske animejske serije Akame ga KILL! V animejski seriji bodo tako s svojimi glasovi nastopili Yuu Asakawa (Fate/stay night, Ikki Tousen) kot Leone, Sōma Saitō (Haikyu!!) kot Tatsumi, Katsuyuki Konishi (Kill la Kill, Silver Spoon) kot Braht, Yukari Tamura (Kill la Kill, Steins;Gate) kot Mein, Risa Mizuno (Nura: Rise of the Yokai Clan: Demon Capital, Gunslinger Girl: Il Teatrino) kot Najenda in Mamiko Noto (Lagrange - The Flower of Rin-ne, Freezing) kot Schere.
Animejska serija, ki nastaja pod okriljem studia White Fox, je adaptacija istoimenske mange Takahira in Tetsuya Tashiroja. Glas glavni junakinji Akame bo posodila Sora Amamiya (Shiho iz animiranega celovečerca THE IDOLM@STER MOVIE: Kagayaki no Mukōgawa e!, Kaori iz One Week Friends), ki bo tudi zapela pesem v najavni špici, medtem ko bo pesem v odjavni špici zapela Miku Sawai.
Temačna akcijska, fantazijska avantura govori o Akame, dekletu, ki ga je Imperij kupil in vzgojil v morilko. Nekega dne Akame sreča fanta po imenu Tatsumi, ki zapriseže, da se bo zoperstavil zlu koruptivnega Imperija s pomočjo skrivne skupine morilcev, imenovane Night Raid, in posebnega orožja, poznanega kot Teigu.
Animejsko serijo režira Tomoki Kobayashi (Tears to Tiara, Sola), za scenarij pa skrbita tako Makoto Uezu (Danganronpa The Animation, Qwaser of Stigmata) kot tudi sam avtor mange. Za načrtovanje likov je zadolžen Kazuhisa Nakamura ( Jormungand), za glasbo pa Taku Iwasaki ( Black Butler, JoJo's Bizarre Adventure, Gatchaman Crowds). Poleg tega osebja je za vizualno podobo zadolžen Yoshito Takamine, za načrtovanje barve Miyuki Sato, za fotografijo Keisuke Nakamura, za 3D animacijo in modeliranje Hiroshi Souma, za montažo Masahiro Goto in za zvok Hozumi Gôda.

Serija bo premiero doživela na Tokyo MX, MBS in BS 11 v mesecu juliju, manga pa izhaja v mesečniku Gangan Joker že od leta 2010. Januarja letos je izšel že deveti zvezek. Takahiro je začel izdajati tudi predzgodbo z naslovom Akame ga KILL! Zero, pri kateri mu pomaga umetnik Kei Toru. Predzgodba je začela izhajati oktobra lani v Square Enixovi reviji Big Gangan.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 12/2024

V soboto, 29. 6. 2024, ob 16. uri vas v sodelovanju z  MKC Maribor vabimo na Večer animejev in družabnih iger 12/2024 , ki se bo ponovno o...