10/06/2014

Anime "Sega Hard Girls" načrtovan oktobra


Aprila je podjetje Sega najavilo bishoujo verzije svojih igralnih konzol, katere je narisal KEI, umetnik, ki je odgovoren tudi za videz Hatsune Miku. Najprej se bodo te dekliške verzije nekoč priljubljenih igralnih konzol pojavile kot digitalne karte za Samurai & Dragons in Dengeki Bunko, nato pa bodo dobile še svojo animejsko serijo, ki je najprej nosila ime Sega Hard Girls, a kot kaže se bo imenovala drugače, in sicer Hi☆sCoool SEGA. Izšla bi naj oktobra.
Trenutno znane posojevalke glasov so M.A.O kot Dreamcast, Shiori Izawa kot Mega Drive in Minami Takahashi kot Sega Saturn. Režiser serije je Sota Sugahara, ki tudi adaptira  Kiojev videz likov ter skupaj s Kibejem Masayukijem, scenaristom za video igre, piše scenarij, medtem ko Ponpoko P skrbi za računalniško animacijo generirano z MikuMikuDance. Za produkcijo celotne animejske serije pa stoji TMS Entertainment.

Zgodba bo ogovorila o prej omenjenih dekletih pod vodstvom dvomljivega mentorja, ki skušajo vstopiti v svet iger. A to jim lahko uspe samo če maturirajo na SEGA Gakuen, kar pa lahko storijo samo, če zberejo zadostno število kreditinih točk.

Vir: Crunchyroll

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...