12/06/2014

Lahko pričakujemo "Gundam" igrani film?

Gundam  oboževalci, pozor, kar vidite spodaj, bi naj bil prvi pogled na sceno iz igranega filma Gundam. Fotko je na spletu objavil japonski blogger Takezono Miyuta, pod katero je zapisal, da gre za fotko ene izmed scen iz filma.
Ko je bilo najavljeno, da se bo Yoshiyuki Tomino pridružil hollywoodski ekipi za posebne učinke Legacy Effects, so mnogi predvidevali, da je v nastajanju Gundam igrani film, a na žalost to ni bilo tako, saj je Tomino potrdil, da bodo delali na adaptacija otroških knjig.

A kot kaže Tomino še ni obupal nad idejo o Gundam igranem filmu. Tako vsaj poroča neka facebook stran Gundam oboževalcev, kjer so zapisali tudi, da Tomino na skrivaj dela ne nekem filmskem projektu. Širijo se tudi govorice, da je neka japonska produkcijska ekipa, ki sodeluje z Legacy Effects, iskala primerne lokacije na Filipinih, kjer bi se po mnenju nekaterih naj snemalo to igrano adaptacijo.

Takezono Miyuta sicer še dodaja, da bo igrana Gundam adaptacija najavljena z dražilnikom v zadnji četrtini letošnjega leta, kar bi naj pomenilo, da je film načrtovan nekje za leto 2015. Vsekakor morate vse to jemati z rezervo, saj gre zgolj za govorice. A če so dejansko resnične, se nam naslednje leto obeta znanstveno-fantastični spektakel, ki bi znal biti precej zanimiv.

Vir: KDrama Stars