15/07/2014

Anime "Gintama" se vrača z novo posebno epizodo


V letošnji 34. številki revije Weekly Shonen Jump založbe Shueisha je objava, da se Gintama vrača z eno posebno epizodo, ki se bo premierno predvajala na letošnjem dogodku Jump Super Anime Festa, kateri se bo odvijal v šestih japonskih mestih, in sicer 9. novembra v Tokiu, 15. novembra v Sapporu in Sendaiju ter 16. novembra v Osaki, Nagoyi in Fukuoki. Revija Weekly Shonen Jump bo naključno podelila tudi 6390 parov vstopnic. Poleg tega je treba povedati, da bo dogodek v Tokiu vključeval tudi odrske nastope nekaterih posojevalcev glasov.

Gintama je akcijska komična manga, katere avtor je Hideaki Sorachi. Manga je navdihnila tudi istoimensko animejsko serijo, ki se je predvajala med leti 2006 in 2013 ter vmes vključevala tudi daljše premore. Nastala sta tudi dva celovečerna animirana filma. Slednji se je v japonskih kinih predvajal julija lani in nosi naslov Gekijōban Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien Nare. Manga Gintama je na voljo tudi v angleškem in nemškem jeziku, v prvem je izšlo 23 zvezkov pri severnoameriškem založniku Viz Media, medtem ko v slednjem naslednji mesec izide že 28. zvezek. Za nemški trg mango izdaja TokyoPop.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Gin Tama v angleškem jeziku

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Gin Tama v nemškem jeziku

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...