25/07/2014

Dražilnik za igrano adaptacijo "Ao Haru Ride"


Studio TOHO je na spletu začel predvajati 30-sekundni dražilnik za igrano adaptacijo mange Ao Haru Ride, katere avtorica je Io Sakisaka. Film se bo začel v japonskih kinih predvajati 13. decembra, dražilnik zanj pa si lahko ogledate spodaj.

Zgodba govori o Futabi Yoshioki (Tsubasa Honda), dekletu, ki je v osnovni šoli bila zaljubljena v Kōja Tanako (Masahiro Higashide). Njuno prijateljstvo se je zaradi nesporazuma nenadoma končalo, povrhu pa je Kō čez poletne počitnice zamenjal tudi šolo. V srednji šoli pa se nekdanja prijatelja ponovno sreča, kar Futabin svet obrne na glavo. Tukaj je Kō poznan pod priimkom Mabuchi.

V filmu igrajo tudi Yua Shinkawa kot Shūko Murao, Ryo Yoshizawa kot Aya Kominato, Izumi Fujimoto kot Yūri Makita, Yū Koyanagi kot Yōichi Tanaka, Yudai Chiba kot Tōma Kikuchi in Mitsuki Takahata kot Yū Narumi. Režiser filma je Takahiro Miki (Solanin, Hidamari no Kanojo, We Were There), scenaristka pa je Tomoko Yoshida (Gaku, Kanojo wa Uso o Ai Shisugiteru).

Manga je navdihnila tudi animejsko adaptacijo, ki se trenutno predvaja na japonskih malih zaslonih.


Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...