26/07/2014

Dražilnik za igrano adaptacijo mange "Kami-sama no Iu Toori"


Studio TOHO je te dni na splet splavil tudi dražilnik za igrano adaptacijo mange Kami-sama no Iu Toori (Kakor bogovi želijo), katere avtorja sta Muneyuki Kaneshiro in Akeji Fujimura. Film bi naj na japonska velika platna prišel 15. novembra, dražilnik zanj pa si lahko ogledate spodaj.
Zgodba srhljive mange o preživetju se začne, ko se na srednji šoli, na katero hodi Shun Takahata (Sōta Fukushi), začno dogajati čudne in zastrašujoče reči. Po smrti njegovega učitelja se mora ta dijak skupaj s sošolci soočiti s srhljivimi igrami, da se izognejo smrti.

Poleg Fukushija v filmu igrajo še Hirona Yamazaki (Lesson of the Evil, Kyō, Koi o Hajimemasu) kot Ichika Akimoto, Shunova prijateljica iz otroštva, Ryunosuke Kamiki (Summer Wars, Howl's Moving Castle, Rurouni Kenshin: Kyoto Taika-hen) kot Takeru Amaya, Shunov nasilni sošolec, in Mio Yūki (igrani film Hakuba no Ōji-sama, Flying Goldfish & the Secret of the World) kot Shōko Takase.

Režiser filma pa je kultni Takashi Miike, ki ima za sabo odlične filme, kot so Koroshiya Ichi (Morilec Ichi), Kurozu Zero (Crows Zero), Ichimei (Harakiri: Smrt samuraja), Sukiyaki Western Django, Jusan-nin no Shikaku (13 morilcev), Gyakuten Saiban (Phoenix Wright) in Wara no Tate (Slamnati ščit).


Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...