05/07/2014

Dražilnika za animejski celovečerec "Expelled from Paradise"


Na uradnem YouTube kanalu animejskega celovečerca Expelled From Paradise (Rakuen Tsuihō), na katerem delajo scenarist Gen Urobochi (Puella Magi Madoka Magica, Fate/Zero), studia Toei Animation in Nitroplus ter režiser Seiji Mizushima (prva animejska serija Fullmetal Alchemist, Gundam 00), sta se začela predvajati 15- in 30-sekundni dražilnik.
Septembra lani so na tokijskem dogodku Nitro Super Sonic 2013 najavili tudi igralsko zasedbo animeja. Osrednjemu ženskemu liku Angeli Balzac bo tako posojala glas Rie Kugimiya, medtem ko bo osrednjemu moškemu liku Dingu oz. Zariku Kajiwari posojal glas Shinichiro Miki.
Poleg scenarista Urobochija in režiserja Mizushime je sedaj znanega že kar nekaj drugega osebja. Tako za načrtovanje likov skrbi Masatsugu Saitō, medtem ko je za grafično podobo odgovoren Tsuyoshi Kusano. Za računalniško animacijo sta odgovorni kar dve osebi, in sicer Tomoaki Kaneko in Naoki Ao. Za glasbeno podlago skrbi NARASAKI (Deadman Wonderland), medtem ko je zvočni direktor Masafumi Mima iz Techno Sounda. Za zvočne učinke pa skrbi Shizuo Kurahashi iz Sound Boxa. Producent animeja je Koichi Noguchi, medtem ko je za produkcijo animacije odgovoren studio Graphinica.
Znanstveno-fantastični animirani celovečerec je bil sicer prvotno najavljen že na Tokijskem mednarodnem animejskem sejmu (TAF) leta 2012, v japonska kina pa bo prijadral šele konec letošnjega leta, in sicer 15. novembra. Prej omenjena dražilnika za to znanstveno fantastično avanturo si lahko ogledate spodaj.




Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...