27/07/2014

"Fate/stay night" animejska serija je "Unlimited Bladeworks"


Ekipa prihajajoče animejske serije Fate/stay night je na konferenci v tokijski Shinagawi sporočila, da bo animejska serija sledila zgodbi originalne igre, ki nosi naslov Unlimited Bladeworks, katera je sicer bila že adaptirana v istoimenski animejski celovečerc, ki se je v japonskih kinih predvajal leta 2010 in so ga animirali pri Studio DEEN. Na dogodku so tudi razkrili nov promocijski video, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Ekipa je poleg tega sporočila tudi, kdaj se bo animejska serija začela predvajati na japonskih malih zaslonih in kdo so izvajalci skladb v najavni ter odjavni špici. Kot kaže, bo serija razdeljena na dva sklopa. Prvi se bo začel predvajati 4. oktobra letos, medtem ko bo drugi na japonske male zaslone prijadral šele aprila 2015. Za prvi sklop bo skladbo v najavni špici, ki nosi naslov ideal white, izvajal novinec Mashiro Ayano, medtem ko bo za sedaj še neznano skladbo v odjavni špici izvajala skupina Kalafina.

Ekipo animejske serije sestavljajo načrtovalec originalnih likov Takashi Takeuchi in načrtovalci likov Tomonari Sudou, Hisayaki Tabata ter Atsushi Ikariya, režiser Takahiro Miura, direktor fotografije Yuichi Terao, skladatelj Hideyuki Fukasawa idr. Za produkcijo animeja pa skrbi studio ufotable, ki je pred tem skrbel že za produkcijo animeja Fate/Zero.


Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...