19/07/2014

Izšel PV za posebno epizodo "One Piece 3D2Y"


Pri Toei Animation so danes na splet splavili promocijski video za prihajajočo posebno One Piece epizodo, ki nosi naslov One Piece '3D2Y' Ace no Shi wo Koete! Luffy Nakama to no Chikai (One Piece '3D2Y' Preboleti Acevo smrt! Zaobljuba Luffyjeve posadke). Epizoda bo trajala dve uri in se bo predvajala 30. avgusta 2014 ob 21. uri na Fuji TV.
Kot smo že zapisali v prejšnji objavi o tej posebni epizodi, nam bo ta 'servirala povsem novo zgodbo, ki je ni bilo mogoče zaslediti niti v mangi niti v animeju. Govorila bo o tem, kaj se je dogajalo v dveh letih, ki sta sledili odločilni bitki v mornariški utrdbi Marineford. Če še z mango ali animejsko serijo niste tako daleč, potem se na tem mestu raje ustavite z branjem, saj znajo slediti informacije, ki vam lahko razkrijejo nekatere dogodke, na katere še niste naleteli.'

O tej epizodi smo zapisali tudi:
Zgodba se bo osredotočala na Luffyjevo spoprijemanje s smrtjo njegovega polbrata Acea in njegovo naporno urjenje, kako uporabljati haki, pod nadebudnim očesom Rayleigha, prvega častnika Gol D. Rogerjeve piratske posadke.

V tej epizodi se bo Luffy spoprijel tudi s povsem novim likom, ki ga je Eiichiro Oda skiciral namenoma za to epizodo. Temu liku je ime Burndy World, Uničevalec svetov, ki je ubežnik iz zapora Impel Down, kateri poseduje sposobnosti MoaMoa sadeža. Njegov načrt je ugrabitev Boe Hancock, ene izmed Sedmerih vojnih gospodarjev morja, katera do Luffyja goji globoka čustva. Kako jo bo torej Luffy obvaroval?

Ta epizoda bo ponudila veliko vrhuncev, med katerimi so Luffyjevo stremljenje po znanju in težave z gdč. Hancockovo. V tej posebni epizodi bodo prisotni stranski liki, ki jih nimamo priložnosti pogosto videti v mangi ali seriji, kot so Mihawk, Perona, Mr. 3 in Akainu. Skratka, te epizoda je obvezen ogled za vsakega slehernega One Piece oboževalca!
Poleg promocijskega videa, ki si ga lahko ogledate spodaj, je izšel tudi novi "key visual", ki ste si ga lahko ogledali že zgoraj.


Vir: RocketNews, ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...