28/07/2014

Komična manga "Miritari!" dobi animejsko adaptacijo


Založba Ichijinsha je na svoji Miritari! stojnici na WonderFestu sporočila, da je v pripravi animejska adaptacija te komične štiriokenske mange izpod roke Mamo Williams.
Zgodba se odvija v času konflikta med vojvodino Krakozijo in Granijsko republiko. V središču spopadov se pojavi rešitelj vojvodine Krakozije, dijak Sōhei Yano. Nekega dne se pred njegovo hišo pojavita dve vojakinji v tankih, nadporočnica Ruto in podporočnica Haruka, ki sta zadolženi za njegovo varnost. Kmalu po njunem prihodu pa se na njegovem pragu pojavi tudi sovražna vojakinja Shachirofu z nalogo, da ga ubije. Tako se na Sōheijevem dvorišču vname strelski spopad brez zadržkov.
Manga serija je izhajala v reviji 4-Koma Palette, založba Ichijinsha pa je lani izdala peti in hkrati tudi zadnji zvezek z zbranimi poglavji. A kot kaže, Mamo Williams ne počiva, saj trenutno izdaja v isti reviji mango Miritari! Otsugata.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...