28/07/2014

Komična manga "Miritari!" dobi animejsko adaptacijo


Založba Ichijinsha je na svoji Miritari! stojnici na WonderFestu sporočila, da je v pripravi animejska adaptacija te komične štiriokenske mange izpod roke Mamo Williams.
Zgodba se odvija v času konflikta med vojvodino Krakozijo in Granijsko republiko. V središču spopadov se pojavi rešitelj vojvodine Krakozije, dijak Sōhei Yano. Nekega dne se pred njegovo hišo pojavita dve vojakinji v tankih, nadporočnica Ruto in podporočnica Haruka, ki sta zadolženi za njegovo varnost. Kmalu po njunem prihodu pa se na njegovem pragu pojavi tudi sovražna vojakinja Shachirofu z nalogo, da ga ubije. Tako se na Sōheijevem dvorišču vname strelski spopad brez zadržkov.
Manga serija je izhajala v reviji 4-Koma Palette, založba Ichijinsha pa je lani izdala peti in hkrati tudi zadnji zvezek z zbranimi poglavji. A kot kaže, Mamo Williams ne počiva, saj trenutno izdaja v isti reviji mango Miritari! Otsugata.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...