12/07/2014

Krümmelcon 2014


Čez slaba dva tedna, če sem natančnejši, v soboto, 26. julija 2014, od 10:00 do 03:00 in nedeljo, 27. julija 2014, od 11:00 do 18:00, bo v Gemeindehalle, Hauptstraße 48, 2440 Gramatneusiedl, Avstrija (glejte zemljevid spodaj) potekala konvencija Krümmelcon 2014. O tej konvenciji sicer nismo kaj dosti poročali, saj smo o njej izvedeli šele pred kratkim, tako da smo jo zgolj uvrstili med zbrane dogodke za ta mesec. A sedaj je napočil čas, da si zadevo pogledamo malce podrobneje.


Znan je vsekakor tudi že program, kaj se bo na konvenciji dogajalo. Tako bodo na voljo številna tekmovanja, med katerimi bi izpostavil tekmovanje v hitrem prehranjevanju, ugotavljanje animejev in tekmovanje v igri s kartami Weiß/Schwarz; in delavnice, kjer bi izpostavil risarsko, fanfiction in t. i. Fimo delavnico. Vsekakor pa ne sme manjkati tudi cosplay. Če vas zanima točen program si ga lahko ogledate spodaj.
Verjetno vas zanima tudi cena kart. Za ConTicket, torej karto, ki velja za oba dneva, je treba odšteti 18 €, medtem ko dnevna karta stane 15 €. Karte so na voljo v predprodaji samo v Planet Japan, kjer jih je treba osebno dvigniti, tako da za nakup izven Avstrije prednaročilo niti ne pride v poštev. Če vas zanimajo še kakšne dodatne informacije, je najbolje, da odklikate na njihovo spletno stran Kruemmelday.at ali pa pokukate v njihov dogodek na Facebooku. Kakorkoli že, NyanCon in Krümmelcon sta samo predpripravi na dve večji konvenciji, ki prihajata v mesecu avgustu - Nippon Nation in AniNite.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...