12/07/2014

Manga "Chi's Sweet Home" na pavzi do pomladi 2015


V letošnji 33. številki Kodanshine revije Morning je objava, da bo manga Chi's Sweet Home, katere avtorica je Kanata Konami, imela nekoliko daljši premor, in sicer vse do spomladanskih mesecev v letu 2015, saj je avtorica izjavila, da potrebuje nekoliko več časa, da si nabere nekaj novih idej za zgodbe.

Manga Chi's Sweet Home govori o majhni mački, ki se ob prvem vstopu v zunanji svet izgubi. Najde jo fantič z imenom Yōhei Yamada, a ker so v njegovem stanovanjskem bloku prepovedani hišni ljubljenčki, se njegova družina najprej odloči, da ji bo poiskala nov dom. A ker ji ne uspejo najti novega lastnika, se potem odločijo, da bodo prekršili hišna pravila in sami skrbeli za izgubljeno mačko. Večina Chijinih zgodb o odraščanju se osredotoča bodisi na Chi bodisi na družino Yamada, občasno pa tudi na mačke, pse in zajca, ki živijo v soseščini.

Manga je na voljo tako v angleškem kot tudi nemškem jeziku. 19. avgusta bo v angleščini izšel že 11. zvezek, medtem ko bo v nemščini jeseni izšel šele 3. zvezek. Poleg vsega tega je manga navdihnila že dve kratkometražni animejski seriji, in sicer leta 2008 Chi's Sweet Home in leta 2009 Chi's New Address.

buy the book from The Book Depository, free delivery 
Manga Chi's Sweet Home v angleščini

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Chi's Sweet Home v nemščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...