02/07/2014

Napovednik za igrano adaptacijo mange "Hōzuki-san Chi no Aneki"


Filmski studio Spotted je v petek na splet splavil napovednik za igrano adaptacijo mange Hōzuki-san Chi no Aneki, katere avtorica je Ran Igarashi. V filmu nastopajo Momoko Tani kot Haru Hōzuki, Tomoya Maeno kot Gorō Hōzuki in Kayo Satō kot Ai Mizuno. V napovedniku lahko tudi slišite skladbo Kazoku (Družina), ki jo izvaja Takashi Hamazaki. Ta skladba je hkrati tudi tematska pesem filma.

Poleg že omenjenih igralcev bodo v filmu nastopili tudi Yukie Kawamura, Hitomi Yoshizaki, Amane Okayama, Reiko Hayama, Shingo Mizusawa in Fuyuki Moto. Režiser filma je Rikya Imaizumi, ki je skupaj z Shōjem Kataoko napisal tudi scenarij. Kot filmski skladatelj pa bo glasbo skomponiral Junichi Soga.

Hōzuki-san Chi no Aneki je romantična komedija med bratom in sestro, ki se osredotoča na vsakdan srednješolca Gorōja Hōzukija in njegove starejše sestre Haru, ki z njim ni v krvnem sorodstvu. Kadar mu sebična in strastna Haru ponagaja, se Gorō vedno ujezi.

Igarashijeva je to mango, ki vsebuje zgolj štiri zvezke, izdajala v reviji Young Ace založbe Kadokawa Shoten med leti 2009 in 2011. Leta 2011 je v reviji 4-Koma Ace izdala tudi stransko zgodbo z naslovom Hōzuki-san Chi no Aneki: Nano Branch. Istega leta je bila najavljena tudi animejska adaptacija originalne mange, vendar zaenkrat še ni izšla.

Napovednik za igrano adaptacijo, ki si jo bo v japonskih kinih možno ogledati od 6. septembra dalje, si lahko ogledate spodaj.


Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...