15/07/2014

Naslednje leto prihaja novi "Dragon Ball Z" film


V septembrski številki Shueishine revije V Jump je objava, da naslednje leto v času japonskega t. i. zlatega tedna (Golden Week; s klikom na povezavo si lahko ogledate dediledijevo predavanje o tem, kaj to je) v japonska kina prihaja novi Dragon Ball Z animejski celovečerec. Za originalni koncept, scenarij in načrtovanje likov tokrat očitno skrbi kar sam ustvarjalec Dragon Ball mange Akira Toriyama. Tokratni animejski celovečerec je poleg tega promoviran kot film, "ki ga celotno vesolje že težko pričakuje!!"

Toriyama je za zgoraj omenjeno revijo potrdil, da bo ta novi celovečerec, tako kot lanski Dragon Ball Z: Battle of Gods, pripovedoval povsem novo zgodbo, ki jo je sam sicer nameraval že vključiti v mango, ko je ta še izhajala, vendar se mu takrat ni izšlo. Obljubil je tudi, da bo ta celovečerec vseboval veliko akcijskih prizorov. Kar se tiče zgodbe, pa je še ni hotel razkriti, vendar bi naj bila "nadvse zabavna."

Kot kaže, je Toriyama v nastajanje celovečerca vložil res veliko truda, saj je dobil pohvalo celo od svojega prvega urednika, ki, sodeč po avtorjevih besedah, le redkokdaj najde dobro besedo. Toriyama je več kot prepričan, da bodo oboževalci uživali ob ogledu animeja. Trenutno posveča svojo pozornost načrtovanju novih likov, hkrati pa vse oboževalce poziva, da se lahko že veselijo te nove stvaritve.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...