07/07/2014

Nova posebna "One Piece" epizoda za 15. obletnico animeja


Oboževalci mange in animejske serije One Piece, pozor! Prihaja nova posebna epizoda, ki bo zaznamovala 15. obletnico izhajanja animejske serije in bo razložila nekaj nejasnosti, ki so nastale med dvoletnim preskokom. Ta posebna epizoda se bo predvajala 30. avgusta na Fuji TV Premium ob 21:00. Naslov te posebne epizode se bo glasil One Piece ’3D2Y’ Ace no Shi wo Koete! Luffy Nakama tono Chikai (One Piece '3D2Y' Preboleti Acevo smrt! Zaobljuba Luffyjeve posadke). Kot je razvidno iz slike spodaj je 3D prečrtan z X.
Epizoda nam bo servirala povsem novo zgodbo, ki je ni bilo mogoče zaslediti niti v mangi niti v animeju. Govorila bo o tem, kaj se je dogajalo v dveh letih, ki sta sledili odločilni bitki v mornariški utrdbi Marineford. Če še z mango ali animejsko serijo niste tako daleč, potem se na tem mestu raje ustavite z branjem, saj znajo slediti informacije, ki vam lahko razkrijejo nekatere dogodke, na katere še niste naleteli.

Zgodba se bo osredotočala na Luffyjevo spoprijemanje s smrtjo njegovega polbrata Acea in njegovo naporno urjenje, kako uporabljati haki, pod nadebudnim očesom Rayleigha, prvega častnika Gol D. Rogerjeve piratske posadke.

V tej epizodi se bo Luffy spoprijel tudi s povsem novim likom, ki ga je Eiichiro Oda skiciral namenoma za to epizodo. Temu liku je ime Burndy World, Uničevalec svetov, ki je ubežnik iz zapora Impel Down, kateri poseduje sposobnosti MoaMoa sadeža. Njegov načrt je ugrabitev Boe Hancock, ene izmed Sedmerih vojnih gospodarjev morja, katera do Luffyja goji globoka čustva. Kako jo bo torej Luffy obvaroval?

Ta epizoda bo ponudila veliko vrhuncev, med katerimi so Luffyjevo stremljenje po znanju in težave z gdč. Hancockovo. V tej posebni epizodi bodo prisotni stranski liki, ki jih nimamo priložnosti pogosto videti v mangi ali seriji, kot so Mihawk, Perona, Mr. 3 in Akainu. Skratka, te epizoda je obvezen ogled za vsakega slehernega One Piece oboževalca!

Vir: RocketNews24

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...