08/07/2014

Prihaja igrana adaptacija mange "Strobe Edge"


V avgustovski številki Shueishine revije Bessatsu Margaret je najava, da je filmska adaptacija Io Sakisakine mange Strobe Edge dobila zeleno luč. Shōjo romanca je izhajala v zgoraj omenjeni reviji med leti 2007 in 2009. Manga vsega skupaj šteje 10 zvezkov z zbranimi poglavji, ki so na voljo tudi v angleščini, medtem ko bo v nemščini v naslednjih dneh izšel deveti zvezek.

Zgodba mange se osredotoča na Ninako Kinoshito, ki se sprašuje, kaj je ljubezen. Kar ji govorijo njene prijateljice je ena stvar, a ona bi rada izkusila, kakšen je ta skrivnostni občutek v resnic. Ko sreča Rena Ichinoseja, enigmatičnega lepotca, katerega vse ženske obožujejo, se njeno življenje obrne v nepričakovano smer. S samo nekaj besedami in nasmeškom ji ta lepotec spremeni ves svet.

Sakisaka trenutno dela na mangi Ao Haru Ride, ki prav tako izhaja v Bessatsu Margaret. Poleg tega je treba tudi omeniti, da ta njen novi projekt prav tako dobi igrano adaptacijo, in sicer decembra letos. Povrhu pa že to poletje prihaja na japonske male zaslone animejska serija. Tudi manga Ao Haru Ride je na voljo v nemškem jeziku.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Strobe Edge v angleščini

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Strobe Edge v nemščini

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Ao Haru Ride v nemščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange Golden Kamuy dobi še letos nadaljevanje

Na uradnem profilu na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za filmsko adaptacijo mange Golden Kamuy , katere avtor je Satoru Noda, so razk...