27/07/2014

Prihaja tudi animejski film "Fate/stay night: Heaven's Feel"


Ekipa prihajajoče animejske serije Fate/stay night je na konferenci v tokijski Shinagawi poleg podrobnosti o seriji najavila tudi, da je v pripravi animejski celovečerec Heaven's Feel, ki je adaptacija istoimenske igre. Na dogodku so predvajali tudi promocijski video, ki je najavil to adaptacijo. Ogledate si ga lahko spodaj.

V promocijskem videu lahko slišimo Noriko Shitaya kot Sakuro, medtem ko Noriaki Sugiyama posoja glas Shirōju. Oba posojevalca glasov sta bila prisotna tudi na konferenci. Režiser prihajajoče animejske serije Takahiro Miura pripravlja zgodboris, medtem ko za produkcijo animeja ponovno skrbi studio ufotable.

Če nočete izvedeti kakšne informacije preveč, vam priporočamo, da na tem mestu nehate brati, saj bomo v nadaljevanju razkrili zgodbo, ki vam lahko morda razkrije kaj, kar na tem mestu še ne želite vedeti, še posebej, če niste pogledali Fate/Zero in prve animejske serije Fate/stay night oz. animejskega celovečerca Fate/stay night: Unlimited Bladeworks.

Zgodba celovečerca Heaven's Feel bo govorila o Sakuri Matoi, mlajši sestri Rin Tohsake, ki so jo v otroštvu posvojili Motoijevi. Njena krušna družina jo je podvrgla mučnemu treningu, s katerim je mladenka dobila mogočne magične moči. Sakura sicer ne bi smela sodelovati v vojni za Sveti gral, a njena ljubezen do Shirōja in njene skrite strasti povzročijo, da njena zatirana čustva popolnoma podivjajo. Tako dekle postane eno izmed sredstev, ki drastično spremeni potek vojne za Sveti gral ter prisili Shirōja, da se napoti proti kruti usodi.



Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...