11/07/2014

Še teden dni do konvencije NyanCon 2014


O avstrijski konvenciji NyanCon 2014 smo že pisali, a bomo za začetek vseeno še ponovili nekaj osnovnih informacij. Konvencija se bo odvijala naslednji konec tedna, in sicer v soboto, 19. julija 2014, od 10:30 do 21:30 ter nedeljo, 20. julija 2014, od 10:30 do 18:30 na naslednji lokaciji: Volkshaus Pichling, Lunaplatz 4, Linz, Avstrija. Predprodaja kart se je zaključila 5. julija, tako da jih je sedaj možno kupiti samo še na konvenciji sami, vendar po nekoliko višjih cenah. Za ConTicket boste tako morali odšteti 22 €, za sobotno karto 13 € in nedeljsko 12 €.


Nova informacija, ki vam jo bomo posredovali sedaj, pa je ta, da so organizatorji konvencije te dni končno razkrili, kakšen bo program. Naslednjo soboto in nedeljo se bo tako v Linzu marsikaj dogajalo. Potekale bodo raznovrstne delavnice, kakršni sta na primer risarska in go delavnica; tekmovanja, med katerimi bi izpostavili kombinirano Love Letter / Munchkin tekmovanje, Nyan-kviz in Instant-Cosplay tekmovanje; in predavanja, kakršni sta na primer predavanji o japonskih hišnih ljubljenčkih in o sodobni japonski ulični modi. Celoten program za soboto in nedeljo si lahko ogledate spodaj.
Za več informacij pa lahko odklikate na njihovo uradno spletno stran nyancon.at, kjer boste našli vse, kar vas glede konvencije zanima.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...