02/08/2014

Anime "Ace of Diamond" podaljšan do marca 2015


V letošnji dvojni številki (36. in 37.) Kodanshine revije Weekly Shōnen Magazine je najava, da je televizijska animejska serija Ace of Diamond bila podaljšana za še pol leta. Po prvotnih načrtih bi se serija naj bila zaključila oktobra letos, a se bo sedaj marca 2015. Dodatne epizode se bodo osredotočale na soočenje osrednjih likov z nasprotniki iz Inajitsuja.

Za produkcijo bejzbolske animejske serije skrbita studia Madhouse in Production I.G, zgodba pa govori o Eijunu Sawamuri (Ryota Ohsaka), metalcu, ki se pridruži elitni šoli z brilijantnim lovilcem Kazuyo Miyukijem (Takahiro Sakurai). Oba osrednja lika in ostala ekipa stremijo po japonskem prvenstvu Kōshien, na katerega se želijo uvrstiti s trdim delom in odločnostjo.

Animejska serija se je na japonskih malih zaslonih začela predvajati oktobra lani in se bo, kot že rečeno, po novem zaključila marca 2015. Ogledate si jo lahko tudi na Crunchyrollu z angleškimi podnapisi.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...