27/08/2014

Evropska turneja skupine CROSSFAITH


Jeseni začenja svojo evropsko turnejo tudi japonska skupina CROSSFAITH, katera izvaja metalcore/hardcore agresivne skladbe z vpeljavo elktronskih zvočnih učinkov, da ustvari privlačne melodije in edinstvene strukture za skladbe. S takšnim izvirnim pristopom in odličnimi javnimi nastopi ni nič čudnega, da so se kaj kmalu uveljavili na glasbenem področju. Nastopili so že tudi s številnimi odmevnimi skupinami, kakršne so, če naštejemo le peščico, Machine Head, Bleeding Though, August Burns Red, Asking Alexandria, Bless The Fall, Alesana in Funeral For A Friend. Skupino sestavljajo pevec Kenta Koie, kitarist Kazuki Takemura, basist Hiroki Ikegawa, bobnar Tatsuya Amano in programer Terufumi Tamano.
Tokratno evropsko turnejo so poimenovali Apocalyze Now 2014 EU Tour in se začne 29. oktobra na Dunaju v Avstriji. Nastopili pa bodo tudi: 30. septembra v Zurichu, 1. novembra v Nantesu v Franciji, 2. novembra v Parizu, 3. novembra v Aarschotu v Belgiji, 4. novembra v Utrechtu na Nizozemskem, 5. novembra v Wiesbadnu v Nemčiji, 8. novembra v Hamburgu, 9. novembra v Berlinu, 10. novembra v Kölnu, 17. novembra v Bristolu v Angliji, 18. novembra v Brightonu, 20. novembra v Londonu, 21. novembra v Birminghamu, 23. novembra v Glasgowu, 24. novembra v Manchesterju, 26. novembra v Sankt Peterburgu in 27. novembra v Moskvi.

Nam najbliže bodo vsekakor na Dunaju, kjer bodo torej 29. oktobra ob 20. uri nastopili v mali dvorani dunajske Arene (Baumgasse 80, Dunaj, Avstrija). Cena vstopnice znaša 17 €, naročite pa jo lahko tukaj. Prevoz na ogled koncerta pa organizira tudi društvo Touhou, tako da se lahko prijavite nanj tudi preko njihove strani, kar lahko storite, če kliknete na povezavo tukaj. Kot so zapisali na strani društva, cena obiska koncerta znaša "89,41€ za nečlane, 81,78€ za člane in 76€ za člane Društva Touhou z razširjenim članstvom."


Če ste torej oboževalec oz. oboževalka te skupine, imate na voljo dve možnosti - izlet na Dunaj v lastni režiji ali skupaj z društvom Touhou.

Viri: JaMe, Animexx, Arena, Touhou

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...