24/08/2014

Japonska Box Office lestvica od 15. do 18. avgusta


Se opravičujemo za nekoliko zapoznelo objavo, ampak ni bilo ravno časa objaviti prej. V glavnem, na prvem mestu gledanosti od prejšnjega tedna ni bilo nobene spremembe, tako da na vrhu še vedno kraljuje japonska 3D animacija Stand by Me, Doreamon. Do spremembe pa je prišlo na drugem mestu, saj je akcijsko pustolovščino Rurouni Kenshin: Kyoto Taika-hen, ki se je torej uvrstila na tretje mesto, izpodrinila totedenska novost. Gre za mladinsko dramo Hot Road, ki je v bistvu edina novost, kateri se je uspelo uvrstiti med prvo deseterico. Zanimivo je, da so torej na prvih treh mestih samo japonski izdelki. Šele na četrtem in petem mestu najdemo hollywoodski produkciji Transformers: Age of Extinction in Maleficent. Če vas zanima, kako je videti celotna lestvica od prvega do desetega mesta, si jo lahko ogledate spodaj.
01 (01) Stand by Me Doraemon (Teden: 02)
02 (00) Hot Road (
Teden: 01)
03 (02) Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno (
Teden: 03)
04 (03) Transformers: Age of Extinction (
Teden: 02)
05 (04) Maleficent (
Teden: 06)
06 (05) When Marnie Was There (
Teden: 05)
07 (07) Godzilla (
Teden: 04)
08 (06) Pokémon the Movie 17 (
Teden: 05)
09 (09) Kamen Rider Gaim (
Teden: 05)
10 (08) Space Brothers 0 (
Teden: 02)

Kot vsak teden, so tudi tokrat izšle še druge novosti, ki žal niso pristale med prvo deseterico. Tako so tokrat to filmi, kot so življenjska drama Forma, mladinski drami Harajuku Cinema in Short Hope ter še ena življenjska drama, ki nosi nemški naslov Sturm und Drang. Napovednike za naštete filme in za edino novost med prvo deseterico si lahko ogledate spodaj.

Hot Road

Forma

Harajuku Cinema 

Short Hope 

Sturm und Drang

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...