27/08/2014

Koncert "Distant Worlds" ponovno na Dunaju


V soboto, 13. septembra, ob 19:30 in nedeljo, 14. septembra, ob 19:30 bo v Wiener Konzerthaus, Lothringerstraße 20, Dunaj, Avstrija potekal koncert Distant Worlds: music from Final Fantasy, pri katerem bodo sodelovali simfonični orkester Dunajske opere, Dunajski komorni zbor, dirigent Arnie Roth, komponist Nobuo Uematsu in sopranistka Susan Calloway.
Vstopnice so sicer v predprodaji že od 14. februarja, njihova cena pa se razteza od 29 do 145 €, pri čemer je slednja cena mišljena za posebno VIP vstopnico, ki vključuje sedišče z najboljšim razgledom na oder Dunajske operne hiše, srečanje s komponistom Nobuojem Uematsujem in dirigentom Arniejem Rothom, deljenje avtogramov in fotografiranje z njima ter slavnostno druženje po nastopu z osvežitvami.

Ta dva nepozabna večera bosta, kot obljubljajo organitzatorji, v Dunajski koncertni hiši poskrbela za epsko vzdušje, saj bo poleg že omenjenih znanih imen na koncertu možno videti tudi še nikoli prej videne video posnetke Square Enixa, ki se bodo predvajali v visoki ločljivosti in poskrbeli za intenzivno multimedijsko doživetje.

Oba večera sicer vključujeta enak program, ki pa se razlikuje v ekskluzivnih vrhuncih. Tako bodo ti vrhunci 13. septembra  FINAL FANTASY VIII: Eyes On Me, FINAL FANTASY XI: Memoro de la Stono – Distant Worlds in FINAL FANTASY XII: Kiss Me Good-bye, medtem ko bodo vrhunci 14. septembra FINAL FANTASY IX: Melodies of Life, FINAL FANTASY X: Suteki da ne in FINAL FANTASY XIV: Answers.

Če ste torej oboževalec serije iger Final Fantasy, katere že vrsto let pripravljajo pri Square Enixu, potem je to doživetje, ki ga nikakor ne smete zamuditi. Vstopnice pa lahko naročite na povezavi tukaj.

Vir: Animexx

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...