08/08/2014

Konvencija Dracon 2014 danes in jutri v Dubrovniku


Se opravičujem, čeprav mi je nekako uspelo spregledati to konvencijo, bom vseeno zapisal novičko o njej. Gre torej za konvencijo Dracon 2014, ki se letos odvija prvič in je, kot so zapisali organizatorji, namenjena otakujem, geekom, gamerjem, anime in manga oboževalcem ter knjižnim moljem. Konvencija se bo odvijala danes, 8. avgusta, in jutri, 9. avgusta, od 14. ure dalje v Dubrovniku na Hrvaškem. Točna lokacija je klub Lazareti, Ulica Frana Supila 8, Dubrovnik, Hrvaška (glejte zemljevid spodaj).
Vstopnina za en dan dogodka znaša 20 HRK (2,60 €), za oba dneva pa 30 HRK (3,90 €). Za dodatne informacije jih lahko kontaktirate na dracon.dubrovnikcosplay@gmail.com ali pa odklikate bodisi na njhovo FB stran bodisi na njihov FB dogodek.


Včeraj so uspeli objaviti tudi spored njihovega programa, ki bo vključeval predavanja, predstavitve borilnih veščin, cosplay tekmovanje, animejske in filmske projekcije, Yu-Gi-Oh turnir in še kaj. Celoten spored za petkov in sobotni program si lahko ogledate spodaj.
Organizatorji konvencije vas lepo vabijo na prijetno otakujevsko, geekovsko in gamersko druženje ob jadranski obali, kar si lahko ogledate tudi v njihovem promocijskem videu spodaj.



Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...