25/08/2014

Konvencija "Na meji nevidnega 2014"


Kot že nekateri veste, se bo v soboto, 13. septembra 2014, v prostorih plesne šole Bolero na Dunajski 49 v Ljubljani (glejte zemljevid spodaj) odvijala fantazijska in znanstveno-fantastična konvencija Na meji nevidnega 2014.
Na konvenciji bodo potekali številni turnirji in delavnice, predavanja, cosplay, namizne igre ter predstavitve, prisotni bodo naši in tuji gosti, vse skupaj pa bo zapakirano v druženje v popolnem geekovskem vzdušju.


Letos konvencija Na meji nevidnega poteka že drugo leto, prvič je potekala lansko jesen. Ker pa je priljubljenost fantazije in znanstvene fantastike v Sloveniji vse večja, so se organizatorji odločili, da tudi letos pripravijo konvencijo, ki bo prekašala lansko, katera je bila odličen uspeh. Tako želijo še v nadaljnje povezovati ljubitelje in dati možnost ustvarjalcem, da se predstavijo javnosti.

Še nekaj. Danes je ravno izšel program konvencije, ki zajema dogajanje od 10. ure dopoldan in do 19. ure zvečer. Poleg tega uradnega programa pa bo potekal še dodaten program na posameznih stojnicah. Če vas torej zanima, kakšen progrm so pripravili za vas, si ga lahko ogledate na sliki spodaj. Za povečavo kliknite na sliko.
Če vas zanimajo kakšne dodatne informacije, pa je najbolje, da odklikate na njihovo uradno ali Facebook stran.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...