02/08/2014

Manga "Nozomi x Kimio" dobi drugo OVA epizodo


V dvojni številki (36. in 37.) Shogakukanove revije Weekly Shōnen Sunday je objava, da manga Nozomi x Kimio, katere avtorica je Wakoh Honna (Nozoki Ana), dobi drugo epizodo originalnega video animeja (OVA), ki bo na DVD ploščku priložena posebni izdaji petega zvezka mange, kateri izide 18. novembra. Zgodba v animeju se bo odvijala v šolski plavalski ekipi.

Kot je že znano, bo prva OVA epizoda priložena posebni izdaji četrtega zvezka, kateri izide 18. avgusta. Za produkcijo te epizode bo, kot je že bilo rečeno, poskrbel studio ZEXCS. Igralska zasedba animeja vključuje glasovne talente, kakršni so Yūsuke Kobayashi kot Kimio, Ayaka Suwa kot Nozomi, Shizuka Ishigami kot Yūki, Maaya Uchida kot Michiru in Yū Serizawa kot Mirei.

Manga Nozomi x Kimi je v bistvu stranska zgodba mange Nozoki Ana, ki se osredotoča na karakterja Nozomi in Kimio, stanujoča v istem stanovanjskem kompleksu kot osrednja karakterja iz mange Nozoki Ana. Wakoh Honna jo izdaja v Shogakukanovi reviji Weekly Shonen Sunday.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Izšel je kratkometražni anime ALIEN: MONDAY

Ste se kdaj vprašali, kako bi znanstveno-fantastična mojstrovina Osmi potnik ( Alien ) režiserja Ridleyja Scotta izgledala v animejski obli...