01/08/2014

Manga "Ten ni Hibiki" se avgusta konča

V septembrski številki Shonengahoshine revije Young King Ours je objava, da se bo orkestrska manga Ten ni Hibiki (Nebeški zvok), katere avtor je Hajime Yamamura, končala v oktobrski številki te revije, ki izide 30. avgusta. To zadnje poglavje bo imelo 48 barvnih strani.

Ten ni Hibiki govori o mladem violinistu Kuzumiju Akioju, ki nekega dne vidi, kako Sonari Hibiki, prijateljica iz otroštva, kljub svoji mladosti popolno oddirigira orkester. To Akioja popolnoma prevzame. Odloči se, da bo svojo glasbeno kariero še poglobil. Zgodba mu sledi v njegova odrasla leta, ko skuša obvladati svoj inštrument.

Yamamura je začel risati mango Ten no Hibiki leta 2009, 30. maja letos pa je izšel že deveti zvezek z zbranimi poglavji. Pred tem je delal na mangi Kamisama Dolls, ki se je zaključila leta 2013 in je služila tudi kot inspiracija za 13-delno animejsko serijo, ki se je na japonskih malih zaslonih predvajala od julija do septembra 2011.

Yamamura trenutno dela tudi na znanstveno-fantastični mangi Aoki Ao no Atopos, ki izhaja v Shogakukanovi reviji Sunday GX.

Vir: ANN