01/08/2014

Še dober teden do konvencije Nippon Nation 2014


O konvenciji Nippon Nation 2014 smo sicer že pisali, tokrat pa vas želimo samo opomniti, da je do dogodka le še dober teden. Odvijal se bo v soboto, 9. avgusta, in nedeljo, 10. avgusta, v Tehnični univerzi (Resselgasse 3) v avstrijskem Dunaju.
Na konvencijo so kot goste povabili kar nekaj znanih obrazov s področja cosplayja, med katerimi najdete cosplayjerje, kot so Enji Night, Calssara, Elffi in Nikita. Poleg tega bodo na dogodku potekala številna tekmovanja, kakršna so AMV in AMV Iron Chef tekmovanji, Anime kviz, tekmovanje v peki, Cosplay in Cosplay Foto tekmovanji, Fanart in Fanfiction tekmovanji, Vanguard turnir itd.

Organizatorji obljubljajo dva dneva odlične anime in mannga zabave, ki jih bodo poleg tekmovanj in gostov dopolnjevali še raznovrstne delavnice in predavanja. Karte so še v predprodaji do 3. avgusta, tako da boste zaenkrat še odšteli 14,50 € za dnevno karto in 22,50  € za ConTicket. Po tem datumu pa bo karte možno kupiti samo še na kraju samega dogdka. V tem primeru pa bo za dnevno karto treba odšteti 17,00 € in za ConTicket okroglih 25,00 €.

Če vas zanima več podrobnosti o samem dogodku, pa odklikajte na njihovo uradno stran ali pa na Facebook, kjer vam bodo rade volje odgovorili na morebitna vprašanja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...