09/08/2014

Še en zvezdniški gost na konvenciji "AniNite 2014"


Kot smo že pisali, bo od petka, 29. avgusta, do nedelje, 31. avgusta, potekala največja avstrijska anime in manga konvencija AniNite 2014. Odvijala se bo na lokaciji Mutiversumu Schwechat, Möhringgasse 4, 2320 Schwechat, Avstrija. Za dnevne vstopnice za petek ali nedeljo je treba odšteti 18 €, za soboto pa 20 €, medtem ko t.i. ConTicket (vstopnica za vse dni konvencije) stane 35 €. Za več informacij glede vstopnic in pravil je najbolje, da obiščete njihovo spletno ali FB stran, kjer se lahko pozanimate tudi o ostalih podrobnostih.
Kar pa bi v tej objavi rad izpostavil, so zvezdniški gostje. Doslej sta bila znana samo dva, in sicer Nao Yazawa, ki je znana po svoji v nemško govorečih deželah že na svoj način kultni manga kreaciji Wedding Peach, in Takeshi Miyagawa, ki je modelar figur, poznan bolje kot T's System.

Danes pa so organizatorji sporočili še enega oz. dva zvezdniška gosta, in sicer risarski duet Akira Himekawa, ki sestoji iz A. Honde in S. Naganoja. Ta risarska dvojica je odgovorna za mange o Zeldi ter mangi The Dragon Dreams of Twilight in My Little Pony: Friendship is Magic.

Do konvencije so torej samo še slabi trije tedni. Poleg tega se odvija ravno zadnje tri dni v mesecu avgustu, kar za šolsko obvezno mladino predstavlja zaključek poletnih počitnic, tako da si še lahko na tej animejski počitniški zabavi, če se je seveda udeležijo, dajo malce duška, preden ponovno sedejo za šolske klopi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...