22/08/2014

Znan še en zvezdniški gost na AniNite 2014


AniNite 2014 je iz dneva v dan bliže. V bistvu je do konvencije samo še slab teden. Tako je. V petek, 29. avgusta, se pričenja največja avstrijska anime in manga konvencija, ki se bo tudi letos odvijala v Mutiversumu Schwechat, Möhringgasse 4, 2320 Schwechat, Avstrija. Tridnevni dogodek bo obiskovalcem tako ponudil obilo zabave s številnimi predavanji in tekomvanji ter kar lepo paleto zvezdniških gostov.
K paleti zvezdniških gostov so letos tako še dodali U-ya Asaoko, glasbenika, ki je v 90. letih prejšnjega stoletja uspel kot glasbenik v skupini FIELD OF VIEW. Oboževalcem animejev je poznan predvsem kot izvajalec skladb v najavnih špicah animejev, kakršna sta Yu-Gi-Oh in Dragon Ball GT. Na AniNitu si bodo obiskovalci ogledali dva njegova koncerta, na katerih bo odpel skladbi iz omenjenih animejskih serij, prav tako pa tudi nekaj njegovih novejših skladb. Kot kaže, so se organizatorji letošnje leto resnično potrudili, da obiskovalcem ponudijo obilo zabave, preden bodo nekateri spet morali sesti v šolske klopi.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...