05/08/2014

Znana sobotni in nedeljski spored konvencije Nippon Nation


Kot smo že nekaj dni nazaj pisali, se konvencija Nippon Nation 2014 prične v soboto, 9. avgusta, ob 11:30 in zaključi v nedeljo, 10. avgusta, ob 19:00. Dogodek se bo odvijal na nekdanji lokaciji konvencije AniNite, torej na Tehniški univerzi na Dunaju.
V glavnem, na dogodku bodo potekali številna predavanja, delavnice in tekomvanja, srečali boste lahko zanimive goste s področja cosplayjanja in se ustavili pri različnih stojnicah, kjer boste lahko kupili mange, DVD in Blu-Ray ploščke ter druge izdelke, povezane z Japonsko in animejsko ter manga industrijo.

Kar pa doslej ni bilo znano, je točen spored dogajanja. Od včeraj dalje pa je znano tudi to. Iz slik spodaj je razvidno, da so organizatorji pripravili pester program tako v soboto kot tudi nedeljo, tako da se lahko domneva, da bo konvencija v svoji prvoletni izvedbi verjetno zelo zanimiva, zabavna in polna nepozabnih spominov v družbi takšnih ali drugačnih otakujev.

Sobotni spored

Nedeljski spored

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...