05/10/2014

Krvodajalska akcija ANIME BLOOD DONOR MARIBOR


Prejšnji mesec smo pisali, da je v pripravi krvodajalska akcija Anime Heroes 3 Maribor, vendar nismo vedeli še točnega datuma, kdaj bo le-ta potekala. Sedaj se vam ponovno javljamo z nekaj novostmi in točnim terminom. Kot so nam iz društva Animov javili, bo akcija potekala predzadnji delovni teden v oktobru in se bo po novem imenovala Anime Blood Donor, kar torej pomeni, da se bo v Mariboru ta akcija imenovala ANIME BLOOD DONOR MARIBOR.
V Mariboru bo torej krvodajalska akcija potekala v torek, 21. oktobra 2014, ob 15:00 v Centru za transfuzijsko medicino UKC Maribor, Ljubljanska 5, Maribor. Če se nameravate udeležiti krvodajalske akcije, prosim, potrdite svojo udeležbo na Facebook dogodku do 12. oktobra 2014, saj je tamkajšnjemu osebju treba javiti približno število krvodajalcev, da pripravijo zadostno število ljudi.

Po krvodajalski akciji se bo naša skupina tudi malce družila in si za konec dneva v Cineplexxu Maribor ogledala še film The Maze Runner (Labirint), za katerega si lahko napovednik ogledate spodaj in k ogledu katerega ste vabljeni tudi vsi ostali. Žal še zaenkrat ne moremo povedati ure, saj še časi projekcij za ta dan niso znani.


Krvodajalska akcija v Izoli pa bo potekala v petek, 24. oktobra 2014, ob 14:00, in sicer v Centru za transfuzijsko dejavnost v Splošni bolnišnici Izola, Polje 40, Izola. Facebook dogodek najdete tukaj. Kot smo že omenili se tokartni krvodajalski akciji pridružujejo tudi italijanski kolegi iz Trsta. Facebook dogodek za to krvodajalsko akcijo pa najdete tukaj. Še vedno pa niso znani podatki o krvodajalski akciji v Ljubljani. V kolikor bomo izvedeli kaj več o tem, vas bomo vsekakor obvestili.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...