16/01/2015

Krvodajalska akcija ANIME BLOOD DONOR 1/2015 v Mariboru


Kot smo že sporočili, bo konec januarja potekala krvodajalska akcija ANIME BLOOD DONOR, katere glavni organizator je primorsko društvo Animov in pri kateri sodelujemo tako manjše skupine (Animoku, ATTM, ATT) kot tudi večje skupine, društva in skupnosti (SloAnime).
Prva letošnja krvodajalska akcija bo v Centru za transfuzijsko medicino UKC Maribor, Ljubljanska c. 5, Maribor potekala v torek, 27. januarja 2015, ob 16:00 (zbirali se bomo med 15:30 in 16:00), medtem ko bo v Izoli krvodajalska akcija potekala v četrtek, 29. januarja 2015. Prosimo vas, da svojo udeležbo na mariborski krvodajalski akciji potrdite na dogodku na socialnem omrežju Facebook do četrtka, 22. januarja 2015, saj moramo javiti približno število udeležencev, da nam v primeru večje udeležbe zagotovijo zadostno osebje.

Upamo, da se nam boste pridružili pri darovanju krvi, saj je te vedno premalo. Poleg tega se zavedajte, da lahko s tem rešite marsikomu tudi življenje. Opogumite se torej in žrtvujte nekaj decilitrov vaše krvi za pomoč drugim.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Nova animejska adaptacija mange RANMA 1/2 prihaja jeseni

Pred nekaj tedni je bilo napovedano, da bo priljubljena manga RANMA 1/2 avtorice Rumiko Takahashi dobila novo animejsko adaptacijo, za kate...