21/10/2018

Večer animejev in namiznih iger 15/2018

V soboto, 27. 10. 2018, ob 17. uri se bo v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor, odvijal 15. letošnji Večer animejev in namiznih iger. Tokrat si bomo po dolgem času spet najprej ogledali anime, nato pa nadaljevali program z namiznimi igrami.
Tokratna projekcija je animirani celovečerec FIREWORKS. Zgodba animeja se odvija poleti. Norimichi Shimada in njegovi prijatelji se sprašujejo, ali ognjemet od strani zgleda okrogel ali ploski, in tako skujejo načrt, da bodo odgovor našli pri ognjemetu na moshimojskem festivalu. Ampak ko Norimichi izve, da njegova sošolka Nazuna Oikawa želi pobegniti od doma skupaj z njim, se počuti popolnoma razdvojen. Ko se njun poskus pobega izjalovi, jima čudna krogla v Nazunini lasti pokloni še eno priložnost, da ostaneta skupaj. Animejski celovečerec se bo predvajal z originalnim japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi.
Vstop na dogodek je tudi tokrat prost, tako da vljudno vabljeni na še eno zabavno druženje. Svojo udeležbo lahko potrdite tudi v dogodku na socialnem omrežju Facebook, če kliknete na povezavo tukaj. Program, ki smo ga tokrat pripravili za vas, pa je naslednji:

17:00 - 19:00
Projekcija animejskega celovečerca FIREWORKS

19:00 - 00:00
Prosto igranje namiznih iger

Spodaj prilagamo še fotko, kje v Vetrinjskem dvoru nas najdete, da ne boste zamudili na projekcijo ali pa se izgubili na poti do nas.
Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...