17/11/2018

Znana datum in lokacija za AniNite 2019

Kot smo nazadnje objavili, so organizatorji konvencije AniNite obljubili, da bodo čez 30 dni objavili prve podatke glede dogodka, ki ga pripravljajo v letu 2019. Danes je točno 30 dni od te objave in prve informacije so res prispele.
Največja avstrijska konvencija o animejih, mangah in japonski kulturi AniNite 2019, ki jo organizira AniManga Austria, se bo odvijala od petka, 30. 8. 2019, do nedelje, 1. 9. 2019, in sicer na popolnoma novi lokaciji, kot je že razvidno iz zgornje slike. Dogodek se bo tako naslednje leto selil še nekoliko ven iz središča Dunaja, saj se bo odvijal v prireditveni zgradbi Magna Racino, Racinoplatz 1, Ebreichsdorf.

Poleg datuma in lokacije pa lahko v dogodku na socialnem omrežju Facebook, za katerega kliknite tukaj, tudi vidite, kdaj se bo začela predprodaja kart. Ta je predvidena za nedeljo, 31. 3. 2019. Spletna stran za AniNite 2019 trenutno še ne obratuje, saj na povezavi aninite.at zaenkrat še vedno najdete informacije za letošnji dogodek. Na YouTubu pa je že na voljo tudi dražilnik za konvencijo, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...