12/04/2019

Četrta sezona serije Lucifer prihaja maja

Netflix je te dni najprej objavil promocijski posnetek, potem pa še kratki dražilnik za 4. sezono priljubljene televizijske serije Lucifer, danes pa je tema posnetkoma sledila še objava plakata za 4. sezono, s katerega je jasno razvidno, da nova sezona prihaja na stran s pretočno vsebino že 8. maja 2019, kar je le slab mesec stran. Ta informacija je razvidna tudi iz dražilnika. Plakat si lahko ogledate na desni strani, medtem ko sta vam promocijski posnetek in dražilnik na voljo spodaj.

Serija Lucifer le ohlapno sloni na likih iz istoimenskega stripa iz Vertigo Comics in govori o Luciferju Morningstarju, padlem angelu, ki se je naveličal ždeti v peklu in se je raje odpravil na dopust v Los Angeles, kjer sodeluje z losangeleško policistko Chloe Decker kot svetovalec pri lovu na kriminalce.
Serija se je najprej predvajala na televizijski postaji Fox, vendar so jo po 3. sezoni črtali s sporeda, kar je razburilo številne oboževalce, ki so svoje frustracije ponesli na socialna omrežja. Tako je prišlo do tega, da je Netflix odkupil pravice za serijo in rešil hudiča pred predčasno končanim dopustom.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...