29/04/2019

Izšel je napovednik za 4. sezono serije Lucifer

Netflix nas je zadnje tedne vse bolj dražil z vročimi in hudičevo nsermanimi dražilniki za novo, že 4. sezono serije Lucifer, ki se zaradi vseh zapletov skoraj ni zgodila. V četrtek pa smo tako končno dobili tudi prvi uradni napovednik za novo sezono, ki razkriva nekatere podrobnosti o sam zgodbi, ki se bo, kot kaže, tokrat osredotočala na Evo (Inbar Lavi). Tako je, tisto Evo, ki je v raju odtrgala prepovedano jabolko. Napovednik za novo sezono si lahko ogledate spodaj.

V seriji se vsekakor vračajo tudi stari znanci. Tom ellis je še vedno Lucifer Morningstar, Lauren German pa še vedno upodablja Chloe Decker. Potem pa so tu še D.B. Woodside kot Amenadiel, Lesley-Ann Brandt kot Mazikeen, Scarlet Estevez kot Trixie, Rachael Harris kot dr. Linda Martin, Aimee Garcia kot Ella Lopez in Kevin Alejandro kot Dan Espinoza.

Četrta sezona prihaja na Netflix 8. maja 2019 in bodo že po standardni maniri na ta dan na voljo vse epizode. Ne moremo pa mimo dejstva, da je ta sezona krajša od ostalih, saj bo štela zgolj 10 epizod, kar je standardni format za Netflixove serije, čeprav se pri različnih naslovih število epizod na sezono giba med 6 in 13.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...