30/05/2014

Daljši PV za Fate/Kaleid Liner Prisma Illya 2wei!


Kadokawa je končno objavila dolgo verzijo promocijskega videa za televizijsko animejsko serijo Fate/Kaleid liner Prisma Illya 2wei!, ki se bo predvajala to poletje. Video se je premierno predvajal 13. aprila na tokijskem "Magical Festival", vendar je šele sedaj zašel na YouTube kanal tega podjetja. Ogledate si ga lahko spodaj.
Fate/Kaleid liner Prisma Illya je v bistvu Hiroyamina "spin-off" manga serija, ki sloni na popularnem Type-Moonovem vizualnem romanu  Fate/stay night. 2wei! je med leti 2009 in 2012 izhajala v reviji Comp-Ace kot drugi del manga serije Prisma Illya , medtem ko je prvi del serije Prisma Illya izhajal med leti 2007 in 2009. Tretji del, imenovan Fate/Kaleid Liner Prisma Illya 3rei!!, pa je v tej isti reviji začel izhajati julija 2012.


Prva sezona animejske serije se je na Japonskem predvajala od julija do septembra lani, produkcija druge sezone pa je bila napovedana že na koncu 10. oz. zadnje epizode omenjene sezone. Režiser prve sezone je bil Shin Onuma, ki je prav tako režiser druge sezone, le da mu tokrat družbo dela tudi Masato \ Jinbo. Na kompoziciji serije in načrtovanju likov ponovno delata Kenji Inoue and Nozomi Ushijima. Televizijska animejska serija Fate/Kaleid liner Prisma Illya 2wei! je načrtovana za predvajanje na malih zaslonih v mesecu juliju.

Vir: Crunchyroll

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...