19/05/2014

Ekipa animeja Kin-Iro Mosaic se vrača za 2. sezono


V julijski številki Houbunshajine revije Manga Time Kirara Max je bilo najavljeno, da se ekipa animeja Kin-iro Mosaic (KINMOZA!) vrača za 2. sezono. Režija bo tako spet v rokah Motokija Tanake (Tensho), načrtovanje likov v rokah Kazuyukija Uede in scenarij v rokah Yuniko Ayano.
Na uradni strani animeja so potrdili, da se vrača tudi pet glavnih posojevalk glasov, ki so Asuka Nishi kot Shinobu Ōmiya, Manami Tanaka kot Alice Cartelet, Risa Taneda kot Aya Komichi, Yumi Uchiyama kot Yōko Inokuma in Nao Tōyama kot Karen Kujō.

Originalna manga avtorice Yui Hara govori o Shinobu, 15-letnici, ki je "čistokrvna Japonka" in je bila na izmenjavi v Veliki Britaniji. Ko se vrne nazaj na Japonsko, pogreša svoje bivanje v tujini. Nekega dne pa po letalski pošti prejme pismo od Alice, dekleta, pri čigar družini je bivala v Veliki Britaniji, v katerem ji piše, da prihaja na Japonsko. Japonsko-britanska lahka komedija tako sledi življenjem Shinobu, Alice in drugih deklet z Japonske in Velike Britanije.

Prva sezona se je na Japonskem predvajala lansko poletje, istočasno pa so jo za številne različne regije po svetu predvajali tudi na Crunchyrollu.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...